top of page

Balık Kolajeni Kullananlar Anlatıyor!

Kolajen, insan vücudunda en çok bulunan proteinlerden birisidir ve insan yaşamı için oldukça önem taşımaktadır. Kolajen takviyeleri yıllardır var olsa da özellikle son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir. Bunun nedeni ise uzmanların bu konuda daha çok araştırma ve açıklama yapmasıdır.


Birçok kişi kendi kullanıp memnun kaldığı kolajeni çevresine önermektedir. Bu öneri kimisine iyi gelse de kimisi için oldukça sorun yaratabilmektedir. Kolajen kullanımı kolajenin çeşidine bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. İnsan vücudundaki kolajen kaybını tamamlayacak kadar kolajen almak, kolajen kaybının neden olduğu hasarı önlemektedir. Kolajenin sığır, tavuk ve balık olmak üzere üç ana kaynağı vardır. Sizlere bu yazımızda balık kolajeni kullanan kişilerin yorumlarından bahsedeceğiz.

“İlk başta balık kolajeni olduğu için almakta kararsız kalmıştım çünkü balık sevmiyorum. Balığın kokusunun veya tadının bana geleceğini düşündüm ama öyle olmadı. 1 ay içerisinde etkisini görmeye başladım, çok memnunum.”


“Her zaman gittiğim cilt doktorumun tavsiyesiyle balık kolajeni kullanmaya başladım. Önceden kullandığım farklı bir marka kolajen cildimde alerjiye neden olmuştu. Doktoruma bunu anlatmamın üzerine bana emin olduğu bir morina balığı kolajeni önerdi. Şu an 3. ayımdayım ve etkisine inanamadım.”


“Daha önce hiç kolajen takviyesi kullanmamıştım 25 yaşıma yeni girdim. Aslında çok ihtiyacım olmasa da uzmanların dediklerine kulak verdim ve önlemimi şimdiden almaya başladım. Kırışıklıklarım olmadığı için bu konuda etkisini göremiyorum ama çok daha enerjik hissediyorum.”


Sizler de kolajen takviyesi kullanmaya başlayarak etkilerini birebir gözlemleyebilirsiniz. Cilt rahatsızlıklarınız ve alerjiniz var ise doktorunuza danışarak takviye kullanmaya başlamanızı tavsiye ederiz.

3.528 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page