top of page

En İyi Likit Balık Kolajeni Naturalift™!

Naturalift’in formülünde 5000 mg kolajen özü bulunan Morina Balığı, mezgitgiller familyasına ait büyük bir balık türüdür. İki adet anüs yüzgeci, üç adet sırt yüzgeci, bir çene bıyığı ve uzun bir üst çenesi bulunan morina balığının sırtı koyu yeşil ve benekli, karnı ise beyaz renktedir. Genellikle yumuşakçalarla, kum balıkları ve ringa balığıyla beslenen Morina Balığı, sadece şubat ile nisan aylarında yumurtlar. Oldukça hızlı bir şekilde büyüyen ve olgunluğa erişen morina yavrularının boyu 2 sene içinde 60 santimetreye ulaşmaktadır. Gelişimini tamamlamış erişkin bir morina balığı ise ortalama olarak 90 santimetre boyunda ve yaklaşık 25-30 kg ağırlığında olmaktadır.

Morina Balığının 100 gramı 84 kalori ve 20 gram protein içerir. COD balığı olarak da tanınan morina, A vitamini, D vitamini, B12, riboflovin ve folat (vitamin B-9) açısından oldukça zengindir. Bunun yanı sıra iyi bir selenyum, demir, fosfor, sodyum, iyot ve potasyum kaynağıdır. Morina balığı Omega 3 yağ asidi, vitamin ve mineraller olarak zengin bir balıktır.


Naturalift, Türkiye’nin ilk sıvı morina balığı kolajenidir. Sektörde bulunan balık kolajenleri, ana maddesi olan balığın familyasını ve türünü belirtmez. Biz Naturalift ailesi olarak, Naturalift’in bileşininde bulunan tüm maddeleri kullanıcılarımızla şeffaf olarak paylaşmaktan gurur duyuyoruz. İçeriğinde birçok etken maddenin yanı sıra 5000 mg morina balığı içeren ve hidrolize/sıvı formda bulunan Naturalift, %98,7 biyoyararlanım oranıyla en etkili balık kolajenidir. Naturalift hakkında daha fazla bilgi almak için Instagram (@naturaliftturkiye) aracılığı ile bizlere ulaşabilir, ücretsiz olarak bilgi alabilirsiniz.

110 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page