top of page

Güneşe Karşı E Vitamini Al!

Sağlıklı bir yaşama sahip olmak için, vücuda gerekli olan tüm vitamin ve minerallerin yeteri kadar alınması gerekmektedir. Birçok rahatsızlık, bu vitamin ve minerallerin yeterince alınamaması nedeniyle bağışıklık sisteminin zayıflaması sonucu ortaya çıkmaktadır. E vitamini oldukça önemli olan antioksidan özelliği taşımakta ve dolayısıyla da zararı dokunabilecek olan zararlı bakterileri vücuttan atmaya yardımcı olmaktadır. E vitamini güneşin olumsuz etkilerini absorbe etmekte ve vücudunuzu bu etkilere karşı korumaktadır.

Güneşin insan vücudu üzerinde sağladığı iyi etkilerin yanı sıra kötü etkileri de bulunmaktadır. Bunların en görünür olanı cildimizde bıraktığı lekelerdir. E vitamini ile güneşin olumsuz etkilerini en az düzeye indirgeyebilirsiniz. E vitamini yeteri kadar alınmadığı veya hiç tüketilmediği takdirde beden hareketlerinde zorluk ve bozukluk, nörolojik sıkıntılar ortaya çıkabilmektedir.


Kolajenin vücuda birçok olumlu etkisi varken, Naturalift formülümüze E vitaminini de katarak çok daha dengeli bir ürün yarattık. Sizler de kolajen takviyesi için Naturalift kullanabilirsiniz. Naturalift hakkında aklınıza takılan tüm sorular için İnstagram (@naturaliftturkiye) hesabımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page