top of page

İki Günde 1 Şase İçsem Etki Görür müyüm?

Kolajen; saç, tırnak, cilt, tendon ve kemikler başta olmak üzere vücudumuzda en fazla bulunan proteindir. Tüm vücut proteinlerinin %30 dan fazlasını kolajen oluştururken, cildin temel yapısında %75 oranında bulunur. Yaş aldıkça vücudun kolajen üretme kapasitesi düşer, böylece ciltte azalan kolajen miktarı daha kuru, kırışık ve elastikiyeti azalmış bir görünüm oluşturur. Naturalift™ içeriğinde ki morina balığı başta olmak üzere, formülünde bulunan 13 etken madde ile dikkat çeken; içime hazır sıvı balık kolajenidir.

Naturalift™ aynı zamanda içeriğinde Koenzim Q10 bulundurur. Koenzim Q10, CoQ10 ya da Ubikinon, vücudun tüm hücrelerinde bulunan, yağda çözünen vitamin benzeri bir moleküldür. Hücrede enerji üretiminin, birçok anahtar enzimatik basamağında, koenzim olarak görev alır. CoQ10, hücrelerde bulunan çok sayıda enzim yanısıra, en az 3 mitokondriyal enzimin de (kompleks I, II ve III) koenzimidir. Bu mitokondri kompleksleri hücre fonksiyonları için gerekli olan ATP moleküllerinin sentezinde görev almaktadırlar. CoQ10 bu rolüyle, mitokondriyal iç membranındaki solunum zincirinin elektron ve proton transportuna katılır.


İçeriğinde barındırdığı 13 etken madde, bir kişinin 1 gün içerisinde alması gereken miktarlardır. Ürünümüz başta kolajen kaybını önlemek ve eksik kolajen açığını doldurmak için ilk 3 ay olmak üzere her gün tüketilmelidir. Daha sonrasında ömür boyu kolajen miktarını dengede tutmak için 2 günde bir şase olarak tüketilebilir. Dolayısıyla yeni başlayan kullanıcılarımız için iki günde bir şase içmek her gün içmek kadar etki göstermeyecektir.

67 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page