top of page

Kolajen Hangi İçeceklere Karıştırılarak Kullanılabilir?

İşte vücudumuzda azalan kolajeni takviye yoluyla yerine koymak için en yaygın 3 kullanım önerisi:


1-Su ile Tüketmek

Kolajen suda rahatlıkla çözünen, tadı neredeyse hiç olmayan kokusuz bir proteindir. Su ile tüketimi pratik ve sağlıklı bir alternatiftir. 1 bardak suda günde tercihen 5 gr kolajen tozu karıştırılarak güvenle tüketilebilir. En sağlıklı tüketim yoludur.


2-Çay ve Kahve ile Tüketmek

Sabah kahveniz ile güne enerjik bir başlangıç yaparken bunu kolajen ile taçlandırmak isterseniz, neden olmasın! Kolajen takviyenizi çay veya kahvenize ekleyerek tüketebilirsiniz. Tadını ve aromasını değiştirmeyen kolajen ile kahvenizi tüketmek paha biçilemez.

3-Meyve Suları ve Smoothie ile Tüketmek

Kolajen sıvı ürünlerle uyumlu harika bir takviyedir. Meyve suyunuza kolajen ekleyerek gayet sağlıklı ve pratik bir şekilde günlük kolajeninizi alabilirsiniz. Kendi yaptığınız detoks sularına ekleyeceğiniz kolajenler ile detoks sularınızı çok daha sağlıklı ve kaliteli bir hale getirebilirsiniz.


Biz Naturalift™’i sabahları kahvaltıdan yarım saat önce tüketmenizi tavsiye ediyoruz. Meyve suyuna karıştırdığınız takdirde, bu meyve suyu taze sıkılmış bile olsa şeker içerir ve günün ilk besininde şeker tüketmiş olursunuz. Naturalift™, şeker ve tatlandırıcı içermez ve suya karıştırılarak içildiğinde harika bir ilk besin olur.

7.474 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page