top of page

Kolajen Kilo Aldırır Mı?

Güncelleme tarihi: 8 Mar 2021

Kolajen takviyesi kullanmak isteyen insanların birçoğu, kolajenin kilo aldırmasından korkmaktadır. Birçok kişi, çevresinden duyduğu “Kolajen kullandım, kilo aldım.” Cümlelerinden etkilenir. Belirtmek isteriz ki, kullanılan kolajen takviyesinin içeriğinde şeker, tatlandırıcı gibi maddeler varsa kilo aldırır. Piyasada bulunan birçok kolajen takviyesinin formülü şeker içermektedir. Şeker, gıda takviyeleri içerisinde uzak durmanız gereken en önemli maddedir. Bunun ardından kimyasal koruyucular ve sağlığı tehdit eden tatlandırıcılar gelmektedir. Bu üç ürünün yediğiniz veya içtiğiniz hiçbir takviyede olmamasını önemle tavsiye ederiz.

Kullandığınız takviye ürünlerini nasıl tükettiğiniz de kilo alımı konusunda oldukça önemli bir noktadır. Biz, NaturaLift takviyelerini yarım bardak suya karıştırarak içmenizi tavsiye ediyoruz. Doğal olduğunu düşündüğünüz için meyve suları ile karıştırarak içmeniz, üzülerek söylüyoruz ki kilo almanıza sebep olacaktır! Çünkü meyve şeker deposudur ve haliyle takviyenizi meyve suyu ile karıştırırsanız vücudunuza şeker alımı sağlayarak kilo almanıza sebep olursunuz.


NaturaLift Kolajenleri içeriğinde hiçbir şekilde şekere ve tatlandırıcıya yer vermediği gibi, kimyasal koruyucular da içermemektedir. Bu sayede de kullanan kişilerde kilo artışı görülmemektedir.

8.942 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page