top of page

Kolajenin Yan Etkileri Var mıdır?

Bu haftaki blog yazımızda neredeyse her gün bizlere ilettiğiniz sorulardan ikisini ele almak istiyoruz.


1- “Naturalift Kolajen alerji yapar mı?”

2- “Herhangi bir hastalığım var, kolajen kullanabilir miyim?”


Öncelikle belirtmek isteriz ki Naturalift™ ürünlerinin gerek test aşamasında gerek ise kullanıcılarımızın geri bildirimlerinde herhangi bir yan etki söz konusu dahi olmamıştır. Ancak Naturalift™ hamile ve emziren kadınlar üzerinde test yapmadığı için, hamile ve emziren kadınlara önerilmemektedir.

Dolayısıyla herhangi bir alerjiye sebebiyet Naturalift™ kolajen için söz konusu değildir. Peki, vücudunuzda gözlemlediğiniz değişiklikler neden olabilir? Bu durumda kullandığınız kolajen takviyesi markası her ne ise, formülün içerdiği etken maddelere göz atılmalıdır. Bu etken maddeler oldukça çeşitlilik gösterebilmektedir.


Biz Naturalift™ ailesi olarak, kolajen seçiminde dahi doktorunuzun onayı olmasını tavsiye etmekteyiz. Kullandığınız kolajen takviyesine karşı bir şüpheniz var ise veya bir hastalığınız bulunuyorken kolajen kullanmak istiyorsanız mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

Birçok kullanıcıya ulaşan ürünümüz hakkında %98,7 oranında olumlu geri dönüş aldığımızı gururla belirtmek isteriz. Bunun yanı sıra, alerji ile alakalı da hiçbir olumsuz geri dönüş almamış bulunmaktayız. Naturalift™ kolajen takviyesini güvenle kullanabilirsiniz.

266 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page