top of page

Naturalift™ Kolajeni Ömür Boyu Kullanmalı mıyım?

Kolajen, ciltteki en temel yapı taşıdır. Uzun yıllar boyunca vücutta yeterli seviyelerde üretildikten sonra, 25 ile 30’lu yaşlardan itibaren kolajen seviyesi azalmaya başlamaktadır. Kadınlarda menopoz döneminden sonra ise kolajen kaybı yılda %2’lere kadar çıkmaktadır. Kolajenin kaybı, onarım süreci yavaşladığı için ciltteki kırışıklıkların ve ince çizgilerin artmasına neden olmaktadır. Bu nedenle, 25’li yaşlardan itibaren kolajen kullanımına başlanılması tavsiye edilmektedir.


Kolajen takviyeleri sıvı olarak alınmalıdır. Klinik araştırmalarda elde edilen sonuçlar göstermiştir ki, sıvı olarak alınan kolajenin emilimi daha kolay sağlanabilmektedir.


Naturalift™ tüketmek için gün içindeki en doğru zaman, sabah kahvaltıdan 30 dakika öncesi veya geceleri yatmadan öncesidir. Kolajen takviyeleri bağırsak emiliminin daha hızlı gerçekleşmesi adına aç karnına tüketilmelidir. Kolajen bir protein olduğu için, vücuda alındıktan sonra birçok kullanıcıda tokluk hissi vermektedir. Ürünün içeriğinde bulunan Mango Ekstresi glikozlanma karşıtı (anti-gylicative) çalışmaktadır. UV kaynaklı cilt hasarlarından cildi korumakta ve oluşan hasarı gidermeye yardımcı olmaktadır.

Naturalift™ ürününün canlandırıcı etkisi Morina Balığından gelmektedir. Biyoaktif ve hidrolize olan peptidler, normal kolajen moleküllerinden çok daha küçük biçimde üretilmiştir. Bu sayede cildin derin kolajen tabakası üzerinde ilerlemeye devam eder ve sindirim sistemi yoluyla hızlıca vücut tarafından emilerek yapı taşı olarak kullanılır. Ürünümüz herhangi bir sindirim problemine yol açmamaktadır.


Biz Naturalift™ olarak, kolajen kullanımını başlangıçta ilk üç ay boyunca her gün, sonrasında haftada iki veya üç gün kullanılması yönünde tavsiye ediyoruz. Naturalift™; ilk üç ay kolajen kaybınızı tamamlamayı, sonrasında da ömür boyu dengede tutmayı amaçlayarak üretilmiştir.

268 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page