top of page

Naturalift Kullanımı İçin En Doğru Zaman Ne Zaman?

Güncelleme tarihi: 10 Ağu 2020

Naturalift’i günün hangi saatinde, hangi öğünde kullanırsanız en etkili sonucu alırsınız? Bu sorunun cevabını uzmanların tavsiyesi ve klinik çalışmalarımızın sonucunda cevaplamaya çalışıyoruz. Sıvı ürünlerin emilimini hızlandırmak için, en dikkat etmeniz gereken kural karnınızın aç olması olacaktır. Dolayısıyla tüketim için iki seçeneğiniz kalıyor: sabah aç karna ve akşam yatmadan hemen önce. Her ikisi de uzmanlar tarafından öneriliyor.

Naturalift’i sabah aç karnınıza, kahvaltıdan 30 dakika önce bir bardak suya karıştırılarak içebilirsiniz. Naturalift günün ilk saatlerinde vücudunuza giren ilk besin olarak en hızlı şekilde kana karışacaktır. Böylece ürünün etkisinden tam performans almanız mümkün olacaktır. Aynı zamanda Naturalift’i karıştırarak içtiğiniz bir bardak su tokluk hissi vererek, böylece fazla besin tüketiminin önüne geçmenizi sağlayacaktır.


Naturalift’i akşam yatmadan hemen önce içerseniz de etkisi çok benzer olacaktır. Hatırlatmak isteriz ki cilt güzelliği için düzenli uyku oldukça önemlidir! Vücut uyku sırasında kendisini daha çok onarır. Bu sayede uyku, bir batarya dolum sürecine dönüşür. Uykudan hemen önce aç karna içilen sıvı kolajen de vücut başka bir enerji kullanımı yapmadığı için midede kolaylıkla emilir ve etkisinden hiçbir şey kaybetmez!


25 yaş ve üzeri olan ve vücudundaki kolajeni tamamlamak isteyen tüm okuyucularımız, sabah kahvaltıdan 30 dakika önce veya akşam yatmadan hemen önce bir bardak suya Naturalift karıştırarak tüketebilir.

110 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page