top of page

Naturalift Kullanmayı Bırakırsam Ne Olur?

Güncelleme tarihi: 8 Ağu 2020

Başlamış olduğunuz kolajen takviyesini kullanmayı bırakmanız sizi daha sağlıksız ya da daha yaşlı yapmaz. Kolajen, 25 yaşı geçtikten sonra her sene vücudun üretimini azalttığı bir proteindir. Yani vücuda yabancı, dışarıdan alınan bambaşka bir madde değildir. Bizler; vücut yaşlanma sürecinde bu proteini azalttığı için, vücuda destek olmak amacıyla kolajen takviyesi kullanmanızı tavisye ediyoruz.


Kolajen vücutta depolanamaz. Kolajen depolanamadığı için de, vücudun günlük ihtiyacı olan kolajenin gün gün vücuda verilmesi gerekmektedir. Kolajen kullanmaya başladıktan minimum 15 gün, ortalama 30 gün içinde ince çizgilerin ve kırışıklıkların önemli ölçüde azaldığını görebilirsiniz. Üç ay düzenli kullanımdan sonra ise eklem ağrıları da dahil olmak üzere birçok sorunun çözüldüğünü hissedeceksiniz.


Biz, ilk üç ay her gün düzenli kullanımı, sonrasında ise ömür boyu haftada 2 veya 3 kere kolajen takviyesi kullanmanızı öneriyoruz. Biliyorsunuz ki bu ömürlük bir ihtiyaç. Peki, iki ay veya üç ay kullandıktan sonra birden kullanmayı keserseniz, o zaman ne olacak?

Az önce de söylediğimiz gibi vücut kolajeni depolayamadığı için, takviye kullanımı bırakıldığında vücudun ürettiği kolajen yetersiz kalacak ve yavaş yavaş cilt eski haline dönecektir. Bütünsel sağlık politikası ile hareket ederek, güvenilir olmayı en önemli amacı haline getirmiş bir marka olarak, “takviyeyi bıraktığınızda bir şey olmaz, kullandığın sana yeter” gibi konuşan firmalardan uzak durmanızı tavsiye ederiz.


251 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page