top of page

Ücretsiz Kargo Hizmeti Naturalift'te!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19’dan (Yeni Koronavirüs) korunmanın en etkili yollarından biri kişisel hijyenin yanı sıra sosyal mesafe kuralıdır. Sosyal mesafe, diğer kişilerle olan fiziksel yakınlığı mümkün olduğunca en alt düzeylere indirmeye denir. Dolayısıyla sosyal mesafe denilen olgu, sosyal izolasyon için alınan önemlere uymaktır.


Sosyal izolasyon, Corona virüs gibi hava yoluyla da bulaşabilmekte olan hastalıkların yayılmasının önüne geçmek için, kişinin kendini toplumdan kısmi veya tamamen uzaklaştırmasına verilen isimdir. Bizlerin de dahil olduğu sosyal izolasyon sürecinde satış noktamız olan güzellik merkezleri geçici bir süreliğine kapanmış durumda.


Bu süreçte sizlerin de evde kaldığınızı ve ürünümüzü kullanmaya devam etmek istediğinizi göz önünde bulundurarak yeni bir hizmet dönemine başladık. Daha önce ürünümüzü alıyor olduğunu güzellik merkezi ve klinikler şu an kapalı olması sebebiyle ürünleri kargoya veremiyor ancak bizlere iletiyor ve bizler sizin için ürünleri kapınıza kadar gönderiyoruz!


İster satış noktalarımızla ister İnstagram hesabımızla (@naturaliftturkiye) iletişime geçerek; isim, şehir ve iletişim bilgilerinizi yazdığınız takdirde sizlere geri dönüş sağlayacağız!

26 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page